Loading...

Kamers

Per verdieping is er een keuken en zijn er toiletten. Ook zijn de douche en is er een wasruimte aanwezig.

De kamers hebben over draadloos internet (WIFI), CV, wasbak en een tv aansluiting. Het klooster beschikt over een grote, zonnige, algemene tuin met een afsluitbare fietsenstalling. Het klooster heeft verschillende formaten kamers van 10 m2 tot 32 m2. Bijna alle kamers zijn voorzien van een hoogslaper waardoor er meer leefruimte ontstaat.

Ook zijn er nog oude elementen te vinden in het klooster waaronder de voormalige kerkzaal. Deze kerkzaal is 15 x 5 meter en wel 7 meter hoog! Een prachtige ruimte als je van veel ruimte houdt of als je gaat samen wonen!

Elke kamer heeft een andere indeling. Stoffering is compleet aanwezig, vloerbedekking, laminaat vloer of een houten vloer. Ook is er raam stoffering in elke kamer aanwezig.

Niet kooi houdende huisdieren zijn niet toegestaan. Dus geen honden en katten overige huisdieren in overleg.

Er bevinden zich grote keukens per verdieping in het klooster het is daarom niet toegestaan om op de kamers zelf te koken. In enkele kamers is dit wel toegestaan (dit zal tijdens de rondleiding worden verteld). Uiteraard is het wel toegestaan om een magnetron, koffiezetter, waterkoker etc. op je kamer te hebben.